VEČER FILMA I MJUZIKLA

Pozivamo sve sugrađanke i sugrađane na Koncert orkestra Opere HNK-a u Osijeku pod nazivom "VEČER FILMA I MJUZIKLA" u organizaciji Grada Donjeg Miholjca i Turističke zajednice Grada Donjeg Miholjca, koji će se održati u Donjem Miholjcu 09. rujna 2020. u 20,00 sati u perivoju na istočnoj strani dvorca Mailath. Ulaz je besplatan.

Na koncertu sudjeluju solisti, vokalni ansambl i orkestar HNK pod ravnateljskom palicom maestra Mladena Tutavca. Na programu su glazbeni brojevi iz poznatih filmova i mjuzikla.

Vrhunska glazba, ambijent perivoja Prandau-Mailath te velika pozornica na otvorenom garancija je posebne glazbene večeri .

Koncert će se održati uz osiguravanje svih mjera i preporuka HZJZ-a u cilju sprječavanja širenja zaraze SARS CoV-2 virusom što podrazumijeva kontrolirani ulaz u prostor održavanja manifestacije, popisivanje sudionika i posjetitelja, mjerenje temperature i potpisivanje sudionika radi potvrde ispunjavanja uvjeta za sudjelovanje na manifestaciji te uz osiguravanje socijalne distance između izvođača i posjetitelja međusobno.

S radošću Vas očekujemo,

GRADONAČELNIK:                                                        ZAMJENIK GRADONAČELNIKA:

Goran Aladić,v.r.                                                              Tomislav Brusač,v.r.