SLAVONIJA U ZJENICI OKA - Donji Miholjac - 29.-30. kolovoz 2020. godine

Sajam autohtonih domaćih proizvoda i prezentacija tradicionalnih običaja i zanata. Nakon što je na preporuku Stožera civilne zaštite Osječko-baranjske županije otkazana 46. Smotra Folklora "Miholjačko sijelo" te nastup tamburaškog sastava "Panona" i koncert "Najboljih hrvatskih tamburaša", umijesto tradicionalne smotre foklora održat će se samo dio planiranih aktivnosti, odnosno manifestacija pod nazivom SLAVONIJA U ZJENICI OKA - sajam autohtonih domaćih proizvoda i prezentacija tradicionalnih običaja i zanata dana 29. - 30. kolovoza 2020. godine u perivoju Prandau-Mailath.

Manifestacija će se održati uz osiguravanje svih mjera i preporuka HZJZ-a u cilju sprječavanja širenja zaraze SARS CoV-2 virusom što podrazumijeva kontrolirani ulaz u prostor održavanja manifestacije, popisivanje sudionika, mjerenje temperature i potpisivanje sudionika radi potvrde ispunjavanja uvjeta za sudjelovanje na manifestaciji te uz osiguravanje socijalne distance između izlagača i posjetitelja međusobno.

Sudionik javnog okupljanja svojim potpisom potvrđuje da:

1. Se osjeća dobro i da nemam ukućana u samoizolaciji.

2. Nije boravio u inozemstvu u zadnjih 14 dana.

3. Nije u zadnjih 14 dana imao kontakt s osobom zaraženom 

virusom SARS-CoV-2.

4. Nema niti jedan od simptoma: temperaturu, kašalj, nedostatak 

zraka, grlobolju, curenje iz nosa, gubitak okusa ili njuha.

Uz sve poteškoće oko organiziranja i otkazivanje mnogih manifestacija pozivamo građane da posjete sajam i da poštuju preporučene mjere te da uz odgovorno ponašanje ipak osiguramo odvijanje društvenih i kulturnih događanja u našem Gradu.