IZBOR SPORTAŠA GODINE 2014.

Dana 26.02.2015. u prepunoj Velikoj vječnici Grada Donjeg Miholjca s početkom u 19:00 sati uručene su nagrade najboljim sportašima i sportašicama za 2014. godinu.

Najbolji sportaš u prošloj godini proglašen je Predrag Vukobratović član kuglačkog kluba „Donji Miholjac", koji je nekoliko godina najbolji igrač 3. Hrvatske kuglačke lige. Najbolja sportašica u prošloj godini je Marija Pavlović članica hrvačkog kluba „Team Carvalhu". Marija je u protekloj godini osvojila brojna zlatna i srebrna odličja u natjecanjima, brazilian jui jitsi, judu i grapllingu.

Za najbolji sportski kolektiv u protekloj godini proglašen je nogometni klub „Jedinstvo" iz Donjeg Miholjca, koji je u protekloj godini uspio izboriti viši rang natjecanja. Za izniman doprinos u sportu nagrađen je Goran Babić iz NK „ Bratsvo" Radikovci, te Aleksandar Stambolija iz NK"Jedinstvo" Donji Miholjac. Najuspješnijim trenerom u prošloj godini proglašen je Vatroslav Šrajer dok je Željko Macanić dobio posebno priznanje Osječko-baranjske županije za svoj doprinos u razvoju sporta, kako na području grada Donjeg Miholjca tako i na području cijele županije.

Nagrade za mlade i pespektivne sportaše i sportašice dobili su:

- hrvačica Morena Škarić
- nogometaš Luka Perković
- biciklista Andrija Premec
- stolnotenisač Anton Smrekar
- tenisać Borna Bogičević
- hrvačica Andrijana Kinjerovac
- šahist Fran Šoš
- ribič Patricija Ronta
- ribič Mislav Čamić

Nagrade su nagrađenima dodijelili gradonačelnik Zoran Kovač i dogradonačelnik Darko Mikić, te predstavnici županije Mirna Rajle i Dubravko Ižaković. Program svečanosti proglašenja najboljih sportaša i sportašica u prošloj godini svojim su glazbenim izvedbama uljepšali učenici donjomiholjačke Glazbene škole zajedno sa svojim profesorom Darkom Nikolićem.