2. Prandau Festival - Održan nezaboravan koncert Hrvatskog gitarskog kvarteta

U okviru programa 2. Prandau Festivala, Hrvatski gitarski kvartet je u srijedu 14. srpnja 2021. godine održao koncert za pamćenje u bajkovitom ozračju perivoja, ispred dvorca Mailath na radost mnogobrojne publike koja je uživala u romantičnim zvucima gitare i virtuoznim bravurama, vjerujemo mnogima u nezaboravnoj prekrasnoj ljetnoj noći.

Izvedba je bila dojmljiva i temperamentna tako da su glazbenici tijekom koncerta imali problema i s pucanjem noktiju. Velike simpatije prisutnih zadobio je gitarist Petrit Çeku koji je svojim simpatičnim najavama skladbi dodatno podigao raspoloženje publike.

Ambijent perivoja u prekrasnoj ljetnoj noći poticajno je djelovao na glazbenike i publiku koja je često dugotrajnim aplauzom nagrađivala Hrvatski gitarski kvartet čije su se skladbe savršeno uklopile u romantičnu atmosferu perivoja jednog od najljepših dvoraca u ovom dijelu Europe. Dvorac Mailath je za ovu priliku bio ukrašen ambijentalnom rasvjetom koja je znatno doprinijela da zvuci gitare potaknu još koju emociju više kod sada već možemo reći vrlo vjerne publike Prandau Festivala.

Na kraju u ime svih posjetitelja koncerta zahvaljujemo članovima Hrvatskog gitarskog kvarteta na jednoj lijepoj glazbenoj uspomeni te im želimo još puno lijepih koncerta, uspjeha u karijeri nadajući se da ovo nije bio zadnji koncert u Donjem Miholjcu.

Velika hvala i vjernoj publici koja posjećuje koncerte Prandau Festivala i mnogobrojnim volonterima koji su svojim angažmanom osigurali pridržavanje svih epidemioloških mjera kao i svima koji su sudjelovali u tehničkoj pripremi koncerta koja je za ovu priliku bila vrlo zahtjevna.

Do sljedećeg koncerta Prandau Festivala svima želimo lijepo vrijeme i sretne ljetne praznike!

Organizacijski odbor Prandau Festivala