ČESTITKA POVODOM DANA POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI, DANA BRANITELJA TE 25. OBLJETNICU VOJNO REDARSTVENE OPERACIJE "OLUJA"

Poštovani građani i građanke Grada Donjeg Miholjca,  čestitam vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan branitelja i 25. obljetnicu  vojno redarstvene operacije „Oluja“

Povodom  Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 25. obljetnice Vojno redarstvene operacije “Oluja” s ponosom se sjećamo 5. kolovoza 1995. godine, dana kada je hrvatski narod pod hrvatskim stijegom, krenuo u završno ostvarenje stoljetnog sna o stvaranju samostalne i demokratske Republike Hrvatske.

S dubokim poštovanjem prisjećamo se i odajemo počast svim poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima kao i civilima koji su svoje živote trajno utkali u slobodu i neovisnost samostalne i suverene Republike Hrvatske.

Oluja je simbol zajedništva i junaštva i kruna svih pobjeda u Domovinskom ratu.

U spomen na taj veliki dan upućujem vam u svoje ime, u ime zamjenika gradonačelnika Tomislava Brusača, predsjednika Gradskog vijeća Josipa Lukačevića te službenika Gradske uprave, iskrene čestitke za Dan pobjede i domovinske zahvalnost, Dan hrvatskih branitelja i 25. obljetnicu Vojno redarstvene operacije “Oluja”.

                                                                                                              GRADONAČELNIK:

                                                                                                              Goran Aladić, dipl.oec.