DOPUNA OBAVIJESTI STANOVNICIMA S PODRUČJA GRADA DONJEG MIHOLJCA VEZANA UZ ODLUKU O ZABRANI NAPUŠTANJA MJESTA PREBIVALIŠTA I STALNOG BORAVKA – IZDAVANJE PROPUSNICA

(24. 3. 2020.)

Poštovani sugrađani,

kako bismo izbjegli stvaranje gužvi i čekanje u redu, od sutra, 25. 3. 2020. godine ZAHTJEVI za izdavanje propusnica za sve žitelje grada Donjeg Miholjca i prigradskih naselja zaprimat će se isključivo putem elektronske pošte (e-mail). U izuzetnim slučajevima, ukoliko osoba koja ima uvjete za dobivanje propusnice nema mogućnost slanja e-maila, zahtjev će biti moguće uputiti telefonskim putem. Molimo da se telefonski zahtjev koristi samo u krajnjem slučaju.

Podaci koje je potrebno poslati u emailu: ime, prezime, adresa prebivališta i OIB, svrhu za koju se traži izdavanje propusnice (detaljno obrazloženo i po mogućnosti dokazivo prilogom nekog od dokumenata) te datum za koji se traži izdavanje propusnice.

Osobi koja je uputila zahtjev emailom te priložila ili obrazložila razlog zbog kojeg traži propusnicu bit će odgovoreno ima li pravo dobiti propusnicu te ukoliko ima, propusnica će joj biti proslijeđena emailom.

Osobe kojima su propusnice izdane elektronskim putem, propusnice mogu koristiti na način da ih isprintaju ili imaju u elektroničkom obliku ( npr. mobilnom aparatu ). 

U krajnjem slučaju, ukoliko osoba ne koristi elektroničku poštu, bit će joj omogućen telefonski kontakt, a propusnicu će moći podići u D. Miholjcu na adresi Vukovarska 1 u unaprijed dogovorenom terminu.

Za sva pitanja u vezi funkcioniranja rada i života u novonastalim okolnostima možete nas kontaktirati putem telefona na brojeve 031/631-100, 031/631-120, 031/631-180 ili putem elektronske pošte coronadm@donjimiholjac.hr; vesna.milicic@donjimiholjac.hr.

Još jednom, molimo sve sugrađane da se pridržavaju propisanih odluka, da se što manje kreću i po mogućnosti ostanu kod kuće. Svi moramo shvatiti da su ovo posebne okolnosti i samo pridržavanjem mjera možemo pobijediti ovaj opaki virus.

 

STOŽER CZ GRADA D. MIHOLJCA                                              GRADONAČELNIK 

                 Načelnik                                                                    Goran Aladić, dipl. oec.,v.r.

     Tomislav Brusač, dipl. oec.,v.r.